Slow | Pop | Rock | Türkü | Folk | Rap | R&B | Club | Dance | House | Electronic | Techno | 50s | 60s | 70s | 80s | 90s | 2000s | 2010s | 2020s | 2021 | 2022 | 2023 | 2024 |

Evlilik Kutlama Mesajları

Evlilik Kutlama Mesajları
Tebrik Sözleri, Tebrik Mesajları ve Kutlama ... Tebrik Mesajları, Tebrik Sözleri, Kutlama Sözleri, Evlilik Sözleri Kısa, Evlenenlere güzel tebrik mesajları , Evlilik Mesajları.
Sevdiğiniz Kişileri Hazır, gelin ve damada güzel mesajlar , Yeni Evliye İlk Sözünüz, yeni evlenenlere güzel sözler , En Güzel Evlilik Kutlama Mesajlarıyla Mutlu Edin.
♥ Evlilik Kutlama Mesajları ♥
♥ Evlilik Kutlama Mesajları ♥

Bir yastıkta kocayın...

Allah mesut etsin. Ömür boyu mutluluklar diliyorum

Allah mutlu etsin bir yastıkta kocayın inşallah.

Allah mesut ve bahtiyar etsin sizleri, mutluluklar dilerim.

Allah mesut Mutlu etsin nice Sağlıklı başarılı ve huzur dolu Yıllara.

Ömür boyu çok mutlu olursunuz inşallah, Allah nazarlardan saklasın bir yastıkta yaşlanın inşallah.

Canım arkadaşım Allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin mutluluğunuz daim olsun.

Allah mutlu etsin inşallah sen herşeyin en güzelini layiksin seni seviyoruz (isim yaz) nice mutluluklara.

Allah mutluğunuzu daim etsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim...

Mutluluklar canım arkadaşım.

Rabbim mutluluğunu daim etsin en kötü günün böyle olsun.

Her gününüz düğün gibi geçsin, çok mutlu olun inşallah.

Bir yaşam boyu birbirinizi sevmeniz ve hep nese içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dilegimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrilmasin. Mutluluklar!

Unutmayin ki paylastikça çogalan tek sey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep çogalmasini dilerim. Mutlu bir yasam dileğiyle.

Sevginizi ölümsüzlestirmeye dogru attiginiz bu adimda sevginizin hep ilk anki gibi taze kalmasi ve mutlu olmaniz dileğimle.

Yaşantınızın her günü bugünkü gibi sevgi dolu, mutlu ve heyecan dolu geçsin. Birbirinize hep bagli kalin! Mutluluklar...

Her gününüz birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok baglanarak geçsin. Hayat boyu mutlu ve huzurlu yasayin! Yuvanizdan sevgi eksik olmasin.

Ebedi sevgi yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda degilim ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Hayat boyu mutlu olmanizi diliyorum.

Bir elmanin iki yarisi gibisiniz. Yasam boyu bunu korumaniz ve birbirinizi hep tamamlamaniz dilegiyle... Mutluluklar!

Sana esinle birlikte huzur ve mutluluk dolu bir yasam diliyorum. Her ikinizi de tebrik eder, mutluluklar dilerim.

Nikâhınıza gelemiyorum ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta değilim. Umarim her sey gönlünüzce olur?

Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiginiz yolda, günes hep önünüzde olsun ki gölgeler ardinizda kalsin. Bir omur boyu mutluluklar dilerim?

Tüm yaşantınız boyunca en güzel günleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini beraber yasamanizi dilerim... Mutluluklar?

Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrilmasin. Bir hayati tüm güzellikleriyle paylasmaniz dilegimle... Mutluluklar!

Zaman çok kısa, yasam boyu birlikte olmaya söz verdiğiniz bugünden itibaren birbirinizin kalbini kirmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Mutluluklar?

Her günümü her an bitecekmisçesine birbirinize daha da siki sarilarak ve sevgi dolu yasamanizi diliyorum... ömür boyu mutluluklar?

Yaşam boyu birbirinizi daima sevmeniz ve hep nece içinde, huzurlu bir hayat sürmeniz dilegimle... Elleriniz birbirinden hiç ayrilmasin. Unutmayin ki paylastikça çogalan tek sey sevgidir, evlilikle ebedilestirdiginiz ve Kutsallastirdiginiz sevginiz hep çogalsin! Mutluluklar.

Bir aşk gülümsemeyle ş, öpücükle devam eder ve bir nikâhla ölümsüzlesir. Sevginizi ölümsüzlestirmeye dogru attiginiz bu adimda, askinizin hep ilk günkü gibi taze kalmasini ve mutlu olmanizi diliyorum. Elleriniz birbirinden hiç ayrilmasin!

Her gününüz, birbirinizi daha çok severek ve birbirinize daha çok baglanarak sevgi dolu geçsin. Hayat boyu mutlu, huzurlu ve de bol çocuklu yasamaniz dilegimle. Yuvanizdan sevgi eksik olmasin. Gözleriniz hep birbirini arasin. Mutluluklar.

Bir bütün olmak için birlesen elleriniz ve kalpleriniz bir daha hiç ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gözleriniz? Hayat boyu birlikte ilerlemeye karar verdiginiz yolda, günes hep önünüzde olsun ki gölgeler ardinizda kalsin. ömür boyu mutluluklar?

Nikâhınıza gelemiyorum. Ama mutluluk dileklerimi iletemeyecek kadar da uzakta degilim. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatiniza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Birlikte en güzel günleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini yasayin. Mutluluklar dilerim.

Yaşantınızı birlestirmek yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yanınızda yokum ama bilin ki tüm kalbimle sizinleyim. su andan itibaren birbirinizin kalbini kırmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Sevginizin hep ilk anki gibi taze kalması ve mutlu olmanız dilegimle.

Birlikte gülebilmek, gezebilmek, mutlu olabilmek, saskinliklar ve sevinçler yasayabilmek için, en önemlisi de birbirinizi hep sevebilmek için bolca "zaman"iniz olmasini diliyorum? Elleriniz ve gözleriniz birbirinden hiç ayrilmasin! Mutluluklar?

Paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir, evlilik gibi bir noktayla ebedilestirdiginiz sevginizin hep çogalmasini dileriz... Yasaminiz boyunca günes hep önünüzde olsun ki gölgeler ardinizda kalsin. Omur boyu mutluluklar dilerim?

Ebedi sevgi yolunda attiginiz bu ilk adimda belki yaninizda yokum ama bilin ki tüm kalbim sizinle. Beyaz güvercinler yolluyorum size buralardan, hayatiniza sevgi, mutluluk ve huzur versin diye. Tüm yasantiniz boyunca birlikte en güzel günleri, en neseli anlari ve sevginin doruklarini yasayin! Birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrilmasin. Mutluluklar!

Eger yaninizda olsaydim size simsimi sarilir, yasam boyu gözlerinizdeki isiltinin devam etmesini, birbirinizi daima sevmenizi ve hep nese içinde, huzurlu bir hayat sürmenizi dilerdim. Iste bu mesaj da benim orada söyleyemediklerime aracilik ediyor. Elleriniz birbirinden hiç ayrilmasin. Omur boyu mutluluklar sizin olsun!

Bir bütün olusturdugunuz bugün birlesen elleriniz ve kalpleriniz birbirinden hiç ayrilmasin ve her zaman sevgi dolu baksin gözleriniz birbirine... Zaman çok kisa, yasam boyu birliktelige adim attiginiz su andan itibaren birbirinizin kalbini kirmamaya ve hep sevgi dolu olmaya özen gösterin. Bir hayati tüm güzellikleriyle paylasmaniz dilegimle? Mutluluklar!

Evlilik Tebrik Mesajları , Evlilik Kutlama Mesajları

Müzikliste Yazarı ve Tam35 Grafikeri

Mayıs 12, 2017

Müzik Liste Bilgi:
Merhaba! Bloguma Hoş Geldiniz:
Bu Site'de Müzik İndirme ve Dinleme Hizmeti Yoktur!
Sitemiz Kâr Amacı Gütmeyen, Reklamsız Paylaşım Mekanı'dır. Müzik Dinleme ve Müzik İndirme İpuçları İçin Tıklayın
Bu Sitede Müzik İndirme Hizmeti Yoktur | Reklamsız Tek Müzik Sitesi
Müzik Listeleri © 2009 - Tüm Hakları Saklıdır